Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2011 » Травень » 31 » Звiт про стартовi матчi дорослих "Сокола"
17:06
Звiт про стартовi матчi дорослих "Сокола"

         Розклад чемпіонату району в 2011 році подарував фитьківським любителям футболу дві стартові домашні гри. 15 травня приймали «Рокиту» з Білих Ослав, а 22 травня – стримбівську «Страгору».


        Ігровий день 15 травня продовжувався грою дорослих складів. З перших же хвилин гості продемонстрували високий рівень гри, і це втілилось у пропущений м’яч. На 20хв. нападаючий «Ослав» класним ударом  у дальній кут воріт вивів гостей у перед  0-1.   Це тільки розізлило «соколят»  і надалі контроль м’яча  перейшов  до господарів, лиш рідкісні котро-атаки турбували захист фитьківчан. На початку другої половини Юрій Дмитрук починає лік своїх голів у цьому поєдинку, класним ударом низом за меж штрафного майданчика. 55хв. і знову Юра, тепер уже головою після подачі кутового виводить «Сокіл» у перед 2-1. 65хв. після феноменальної передачі Ігоря Балабана, Юрій Дмитрук реалізовує вихід один в один і 3-1.  72 хв. після розрізної передачі Юрія Дмитрука, Володимир Балабан переправляє круглого у ворота 4-1.  На цьому господарі зупинилися і пропустили у друге, після помилок у захисті. І все ж слово було за господарями, після передачі Мирона Дмитрука Юра оформлює ПОКЕР.  Фінальний  свисток  арбітра матчу зафіксував рахунок 5-2 на користь господарів.

 Стартовий склад:  Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій(45хв.Середюк Володимир), Балабан Мирон, Ерстенюк Андрій, Яніцький Юрій(45хв.Янцюк Роман)Попович Юрій, Балабан Ігор, Дмитрук Мар’ян , Дмитрук Юра, Балабан Володимир.

     22 травня  «Сокіл» Фитьків приймав стримбівську «Страгору». Дорослі проводили гру  без свого лідера Мирона Дмитрука, і провели її досить переконливо 5-1. Розпочалось усе із пропущеного м’яча  господарів на 7 хв.  і знову 0-1. Наприкінці першого тайму Ігор Балабан реалізовує 11 метровий, за гру рукою захисника «Стримби» , так і закінчилась перша половина гри.  Другі 45хв. пройшли  по сценарію господарів, на  52хв. Володимир Балабан забиває після не злагоджених дії воротаря гостей 2-1. 60хв. «соколята забивають у третє, робить це Юрій Дмитрук, ударом за меж штрафного майданчика. 63хв. після подачі кутового метрів із 9  забиває Юрій Попович 4-1. Вийшовши на заміну Роман Янцюк робить рахунок розгромним 5-1, після філігранної передачі у виконанні Володимира Балабана.


Так і закінчився цей поєдинок, впевнені дії захисту, неперевершена гра у середині  поля і хороша результативність нападаючих приносить свій результат. «красива гра-хороший результат».


Стартовий склад:  Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій(45хв.Середюк Володимир), Балабан Мирон, Ерстенюк Андрій, Яніцький Юрій(45хв.Янцюк Роман)Попович Юрій, Балабан Ігор, Дмитрук Мирон, Дмитрук Юра, Балабан Володимир.

 

Переглядів: 611 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]