Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Квітень » 9 » «Підгір’я»Назавизів- "Сокіл" Фитьків
16:41
«Підгір’я»Назавизів- "Сокіл" Фитьків

Кубок району стартував. Почалися перші офіційні матчі фитьківського Сокола.  Спочатку на поле повинні були вийти юнацькі склади, але господарі  не зібрались. У 14.05 головний арбітр зустрічі  Сметанін І.Б. вивів команди на поле…і відразу пролунав фінальний свисток (технічна поразка Назовизова), так як у господарів вийшло на гру  6 гравців. 


                                      ФК"Сокіл" Фитьків юнаки 

На відміну від юнаків, дорослий склад «Підгір’я» вийшов на гру  у повній бойовій  готовності, але гідний опір соколятам не змогли влаштувати.  Склад гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан, Балабан Володимир, Балабан Юрій, Ерстенюк Андрій, Янцюк Роман, Попович Юрій, Дмитрук Мирон, Балабан Ігор, Дмитрук Юрій, Дереш Василь .

З перших хвилин зустрічі гості взяли м’яч під свій контроль, і провели декілька атак, які так і нічим небезпечним не закінчились. Через декілька хвилин господарям все ж вдалося провести декілька чудових атак, лиш  на кінцевій стадій бракувало точності. На 15 хв. гості виходять вперед, Юрій Дмитрук невідпорно пробивши із 15-17 метрів у дальний кут воріт 0-1. На цьому гості не зупинилися….почався відкритий футбол, команди марнували момент за моментом. Але ж гості вже таки були вдалішими, і на 30 хв. Юрій Попович замикає головою подачу із правого флангу, у виконанні В.Дереша, 0-2. Так і закінчились перші 45хв.

                                         ФК"Сокіл" Фитьків дорослі 

На початку другої половини гри, соколята змарнували ще як мінімум дві прекрасні нагоди збільшити перевагу у рахунку. 60хв. Юрій Дмитрук, добиває суперника, вийшовши один на один із воротарем переправляє м’яч у ворота, 0-3. При рахунку 3-0 гості зупинились, і пропустили. На 69хв. забиває Загайкевич Андрій, після провалу правого флангу соколят. Так і закінчився цей  поєдинок….впевнена перемога «Сокола». Друга зустріч відбудеться вже у Фитькові 22 квітня 2012року.


                      ФК"Сокіл" Фитьків юнаки перед матчем...

Переглядів: 1156 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]