Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Травень » 27 » Оголошення!!!
20:49
Оголошення!!!
Дане повідомлення адресоване виключно гравцям юнацького складу фитьківського «Сокола». Адже, те що відбувається в стані юнацької команди, загрожує дуже серйозними наслідками. Команда абсолютно не готова до сезону, ні в фізичному плані, ані в техніко-тактичному розумінні. Причина тому – категоричне ігнорування тренувального процесу. Хлопці не можуть зібратися ні на 16:00, ні на 17:00…і навіть на 18:00 їх на стадіоні немає. В результаті, команда не демонструє гри, не дає результат і загалом, команди, як такої в принципі немає. В команді відсутній лідер, задача на матч не виконується…команда збирається на гру, щоб відбути день – ГРАТИ У ФУТБОЛ ХЛОПЦІ НЕ ХОЧУТЬ!!! Єдиний висновок який я зробив після гри у Парище – юнацька команда сплавляє тренера! 
Відреагую таким чином.
Наступний матч – домашня гра з Тисменичанами. Перед матчем відбудуться перевибори капітана команди. Якщо юнацька команда не збереться на тренування у вівторок і п’ятницю на 17 або 18 годину, а в неділю програє домашню гру Тисменичанам - керування командою тимчасово перейде до Михайлюка Миколи Степановича, доки гравці не знайдуть собі авторитетного тренера, котрого будуть поважати і слухатись.
Особисто я наберу собі групу дітей 2000-2003 років і спокійненько буду їх тренувати у власне задоволення, може хоч вони в майбутньому будуть достойні захищати кольори найкращої в світі команди – фитьківського «Сокола»!!!
Дуже рідко буває, щоб я від сорому опускав очі. В Парище мені було дуже соромно, коли зі мною привітався Мирон Іванович Дмитрук, мені соромно було дивитися в очі Івану Васильовичу Дмитруку – моєму шанованому учителеві. В Парище мені дуже соромно було дивитися в очі авторитетним гравцям дорослого складу Володі Балабану, Юрію Поповичу і Богдану Магеровському. Але найбільше почуття сорому оволоділо мною при поглядах а в мою сторону Балабана Юрія і Василя Дереша – моїх найдорожчих улюбленців…Тоді я зрозумів, що потрібно відійти в сторону, хлопці повинні самі знайти собі авторитетного тренера…я підтримаю кожне рішення команди і допоможу чим зможу!!!

                                                                     Роман Писклинець.
Переглядів: 547 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 kimnav  
0
Роман Дмитрович не треба опускати руки хлопці ще молоді, досвід і розуміння футболу прийде до них з часом, як ви вже говорили, головним завданням є розкриття юних талантів. Я можу сказати що ніхто не применшує ваші старання і роботу.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]