Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Травень » 2 » Поєдинок юнацьких складів.
19:57
Поєдинок юнацьких складів.

Особливо розчарував юнацький склад фитьківського «Сокола». Маючи чудовий шанс пройти у чвертьфінал Кубка, зігравши на виїзді в нічию 1:1; демонструючи при цьому непоганий рівень гри в домашньому поєдинку, юнацький склад все ж склав зброю перед сусідами з Лісної Тарновиці. Склад команди господарів: Бакота Дмитро, Дутчак Мирон, Середюк Сергій, Шуфлін Юрій, Андрусяк Михайло, Багрійчук Іван, Максімко Андрій (Бакота Іван, 36), Балабан Ярослав, Гавриленко Степан, Микула Валентин (Середюк Денис, 30), Олійник Іван.                                       

В чому причина програшу?...в першу чергу відсутність необхідної самодисципліни в окремих гравців – Середюк Денис, котрий прибуває на гру за 10 хвилин до початку зустрічі, Дутчак Мирон, котрий, граючи всім виглядом демонстрував крайнє небажання захищати кольори команди…Зауважу – якщо подібна ситуація повториться і в неділю (у грі в Л.Тарновиці – матчі першого туру Чемпіонату району) – ці гравці будуть відзаявлені,  отримають свої карточки і будуть виступати за інші команди!!!                                      

Крім того, низький рівень функціональної підготовки багатьох гравців команди (не буду й називати прізвища). А основна причина всіх бід – гравці не збираються на тренування. Позитивно відзначити можна хіба що Шуфліна Юрія, Середюка Сергія, Андрусяка Михайла, Олійника Івана, Багрійчука Івана…можливо й ще 2-3 гравця, однак якщо ситуація не зміниться за перших 3-4 тури Чемпіонату – прийдеться з окремими гравцями розлучитися, адже зауважу, що грати будуть лише ті, хто мають бажання, нехай команда й буде програвати, але ГАЛІМИХ ПІЖОНІВ в команді не потерплю!!!

По грі можна відзначити ігрову і територіальну перевагу господарів поля впродовж усього матчу, однак в забиті голи ця перевага не втілилася, хоча можливості забити мали і Олійник Іван з Середюком Денисом, Балабан Ярослав і Гавриленко Степан…в результаті – пшик!!! Як виявилось – забивати уміли лише два гравці…але їх в команді (на превеликий жаль) вже немає. Гол гості забили на 62 хвилині, відзначився Віктор Легеньких. Гол курйозний, забитий після розіграшу флангового штрафного (як і в ситуації недільної гри у Л.Тарновиці) – подача справа на дальню штангу, і Віктор проштовхує м’яч в дальній кут воріт, скориставшись грубою неузгодженістю гравців захисної ланки – 0:1 і Тарновиця проходить в наступне коло розіграшу Кубка району.    

                                Роман Писклинець


Переглядів: 752 | Додав: fans | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]