Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Березень » 25 » Двостороннє тренування у Фитькові
21:22
Двостороннє тренування у Фитькові

Організація товариських матчів – справа доволі непевна. На неділю 25 березня фитьківська команда готова була приймати пнівську «Скелю» Михайла Войсовича…однак, гості не приїхали…і тренерські склади господарів вирішили принагідно випробувати хлопців у грі між собою, зігравши двосторонню гру. Арбітр матчу Балабан Володимир Васильович призначив два тайми по 30 хвилин. Склади команд:

   Юнаки:

Бакота Дмитро, Андрусяк Михайло, Середюк Сергій (Овчаренко Максим, 31), Шуфлін Юрій, Бениш Василь, Бакота Іван (Гавриленко Юрій, 44), Пилипяк Дмитро, Балабан Ярослав, Гавриленко Степан, Микула Валентин (Максімко Андрій, 31), Ерстенюк Ростислав.

  Дорослі:

Максімко Василь, Магеровський Богдан, Семенишин Іван Васильович, Нарожняк Іван, Янцюк Роман, Ерстенюк Мирон Васильович (Пилипюк Андрій, 40), Олійник Іван, Дмитрук Юрій, Дереш Василь + Балабан Мирослав (вийшов на 8 хв.), Попович Юрій (вийшов на 11 хв.)

Гру активніше розпочали юнаки (котрі грали перший тайм за вітром) і вже на 2 хвилині відзначився талановитий нападник Ростислав Ерстенюк, отримавши короткий пас від Валентина Микули, Ростислав пройшов по лівому фланзі, обігравши Богдана Магеровського, і лівою красиво поклав мяч у дальній кут воріт – 1:0. На 19 хвилині юний нападник подвоїв рахунок. Юрій Шуфлін вирізав пас в центр поля, Микула Валентин в один дотик переправив на Ерстенюка і Ростислав чітко реалізував ударом лівою в ближній кут воріт – 2:0. В другому таймі, дорослі граючи за вітром, продемонстрували значно змістовнішу гру. За 25 хвилин Юрій Дмитрук забив 5 (пять) голів:


·        На 33 хвилині лівою ногою замкнув пас врозріз;

·        На 40 хвилині – гол-близнюк попереднього гола;

·        На 43 хвилині реалізував пас від Василя Дереша справа і забив ударом з розвороту зльоту;

·        На 46 хвилині реалізував пас від Романа Янцюка;

·       На 58 хвилині скористався з помилки центрального захисника, забивши з положення сам на сам.

Загалом, доволі корисний поєдинок для юнацького складу. В першу чергу тим, що до початку чемпіонату тренерський склад остаточно визначився з основним складом, всі позиції заповнені і якщо не відбудеться ніяких форс мажорних обставин, юнацька команда готова до сезону. Особливо відзначу нападника Ростислава Ерстенюка (особливо в першому таймі), захисника Василя Бениша. Чудові бійцівські якості продемонстрували Михайло Андрусяк і Юрій Шуфлін. Непогане враження справив і Валентин Микула…принагідно висловлю подяку першому тренеру юнака Гошівському Маряну Володимировичу (с.Грабівці, Богородчанського р-ну).










Переглядів: 834 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]