Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2011 » Березень » 24 » "Весняний пролiсок"
17:55
"Весняний пролiсок"
                    Стартував футбольний сезон для «соколят»

24 березня 2011 року стартував футбольний сезон для юнацького складу фитьківського «Сокола». В районному центрі на синтетичному покритті стадіону «Нафтовик» відбувся міні-футбольний турнір «Весняний пролісок» для юнаків 15-річного віку і молодших (+1 гравець 1995 р.н.). Фитьківська команда виступила не надто вдало, керуючись олімпійським принципом: «Головне – не перемога, а участь».Зокрема, категорично відмовились від участі в турнірі Балабан Василь, Бениш Василь, Ерстенюк Ростислав, Микула Валентин і Микула Юрій. Перший поєдинок ФК «Тисменичани» - «Сокіл» 3:1. Склад команди: Бакота Іван (1996), Багрійчук Андрій (1996), Балабан Ярослав (1995), Пилип’як Дмитро (капітан команди) (1998), Яворський Мар’ян (1997); на заміну виходив Глуханюк Тарас Петрович (1999). Єдиний гол забив Пилип’як Дмитро зі штрафного на останніх хвилинах матчу. Другий поєдинок «Прикарпаття» (Ланчин) – «Сокіл» 6:2. Склад команди: Бакота Іван (1996), Багрійчук Андрій (1996), Балабан Ярослав (1995), Пилип’як Дмитро (капітан команди) (1998), Глуханюк Тарас Петрович (1999); на заміну виходив Яворський Мар’ян (1997). Голи забивав Балабан Ярослав в першому таймі. Загальне враження від гри команди – позитивне. 
          Особливо хочеться відзначити впевнену гру воротаря Івана Бакоти, також дуже приємне враження справив Глуханюк Тарас Петрович – хлопчик 1999 року зіграв впевнено, продемонстрував непогану гру у відборі і в пас. Балабан Ярослав, котрий вперше прийняв участь в районному турнірі продемонстрував бажання грати за команду, найвірогідніше йому знайдеться місце в юнацькому складі «Сокола» у розіграші першості району. Пилип’як Дмитро традиційно вразив вболівальників філігранною технікою і баченням гри. Напористий Андрій Багрійчук не вразив…та ще й підвів команду вилученням у матчі з Ланчином. Яворський, котрий також вперше зіграв на районному рівні справив приємне враження як перспективний в майбутньому гравець. Неприємно вразило, звичайно, несерйозне ставлення до команди тих, хто не знайшов часу в канікулярний період захистити честь рідного села на районних змаганнях. Учасникам же звітного турніру адміністрація команди висловлює ЩИРУ ПОДЯКУ як істинним патріотам свого села.
       P.S. під час звітного турніру адміністрація команди отримала офіційне запрошення від Районної федерації міні-футболу прийняти участь у турнірі, що буде проведений в с.Чорний Потік в кінці квітня 2011 року. Вік учасників 1994-1996 (+1 гравець 1993 р.н.). Переїзд в Чорний Потік федерація забезпечить з Надвірної і в зворотному напрямку…сподіваємося на серйозніше ставлення до організації команди гравцями 1993-1996 р.н.  

Переглядів: 754 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 4
4 wert  
0
100-пудово!!!

3 fans  
0
ну тоді їх побільше залучати в таких турнірах, і в чемпіонаті. Думаю вони не будуть проти.

2 wert  
0
Мені відверто шкода втратити в найближчому майбутньому і Багрійчука Андрія і обох Яворських. Пацани вийшли на поле і зіграли непогано з 1996-1997 роками з Тисменичан і Ланчина - футбольних сіл. Хай зіграли не результативно - але впевнено зіграли. У пацанів є характер.

1 wert  
1
Дуже цікава ситуація склалась. Фактично село Фитьків на турнірі репрезентували хлопці із Заріки, доповнені Дмитром і Тарасом Петровичем. Виходить, що справжні патріоти села живуть саме в Заріці!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]