Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Травень » 17 » Вдалий початок сезону…
18:57
Вдалий початок сезону…

        Потужної гри від юнацьких складів обох команд очікувати було даремно, адже вночі перед грою хлопці відгуляли випускний вечір…і були трошки стомлені (особливо фитьківчани, де пів команди – випускники 2012 року). Склад команди гостей: Бакота Дмитро, Андрусяк Михайло, Зеленчук Богдан (Ерстенюк Ростислав, 36), Середюк Сергій (Луканюк Орест, 20), Шуфлін Юрій, Максімко Андрій (Бакота Іван, 50), Середюк Денис, Балабан Ярослав, Гавриленко Степан, Багрійчук Іван, Кисляк Юрій.

        Фитьківчани вийшли на поле в повному складі…а от господарі поля грали вдесятьох…увесь матч. Господарі діяли мудро і надійно в захисті, а нападники використовували щонайменші помилки гостей у захисній лінії. Відзначу неймовірне вміння юних каміннецьких гравців використовувати гольові моменти, адже впродовж гри їх було 2-3 моменти…і забито було 2 голи.  На 13 хвилині широка контратака завершилась голом Богдана Іванюка, котрий разом зі своїм партнером (автором гольового пасу) скористався з помилки крайніх захисників. Спочатку підсковзнувся на мокрому полі правий захисник Сергій Середюк, дозволивши віддати гольовий пас, а потім підсковзнувся лівий захисник Богдан Зеленчук, дозволивши точно пробити Богданові Іванюку.  В середині другого тайму на 55 хвилині матчу відзначився Роман Романюк, замкнувши яскраву контратаку по правому флангу з передачею в карний майданчик суперника. Роман забив красивий гол, пробивши зльоту лівою ногою в один дотик. Таким чином і був встановлений остаточний результат матчу. Остаточний тому, що гості, хоч і демонстрували атакуючий футбол, але транжирили й так нечисельні гольові моменти. Зокрема, мали можливість забити Гавриленко Степан, Середюк Денис і Юрій Кисляк, однак незіграність нинішнього складу команди дається наразі взнаки. Однак, вважаю, що такий стан справ триватиме не довго, і через 2-3 матчі вболівальники матимуть можливість порадіти результатами юнацького складу команди, адже поєдинок в Камінне був першим для юнаків у Першій лізі після 2-річної перерви.

     Поєдинок дорослих складів був значно цікавішим і видовищнішим. Склад команди гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій, Балабан Юрій, Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон, Балабан Володимир, Попович Юрій (Сагайда Ростислав, 81), Дереш Василь, Яніцький Юрій (Янцюк Роман, 46), Дмитрук Юрій. З перших же хвилин дві команди обрали високий темп гри і загалом демонстрували красивий футбол з різноманітними комбінаціями і пасом у дотик-два. Так тривало увесь перший тайм в рівній грі, де чітко працювали всі ігрові позиції в обох команд. На другий тайм Мирон Дмитрук провів тактичну заміну. Юрія Яніцького (котрий провів дуже змістовний тайм, постійно нагнітаючи в атаці) замінив правий вінгер Роман Янцюк, котрий відзначається швидкісними даними і бійцівськими якостями у відборі, а Дереш Василь перейшов у напад в парі з Юрієм Дмитруком. Після цього до гостей прийшов і результат.

На 63 хвилині гості отримали право на виконання штрафного удару зліва метрів з 18-20. До мяча підійшов капітан команди Богдан Магеровський і технічно виконав (не на силу, як зазвичай) у дальній кут воріт. Мяч, рухаючись по дузі (у воротаря склалося враження, що удар проходить мимо воріт) на завершальній стадії закотився у самісінький кут воріт. Господарі поля спробували вирівняти становище, активними діями в центрі поля…і у них би це вдалося…якби не чітка позиційна гра гостей. Захисна ланка діяла надзвичайно надійно, особливо Андрій Пилипюк і Юрій Балабан, котрі не підпускали суперника до власних воріт, а керував їхніми діями капітан Богдан Магеровський на позиції опорного захисника. Центральний захисник Андрій Ерстенюк діяв ближче до центра поля, чим створював чисельну і ігрову перевагу в середній лінії, що в результаті призводило до контролю мяча.   На 88 хвилині гості реалізовують свою перевагу в другий гол. Юрій Дмитрук забиває зльоту лівою ногою в дальній кут воріт. Після цього ще 7-8 хвилин вболівальники спостерігали відкритий атакувальний футбол на зустрічних курсах. Гості прагнули збільшити перевагу, адже відчули смак близької перемоги, маючи в запасі два голи, а господарі поля прагнули відігратися. Однак, це був день фитьківської команди! На 90+3 хвилині Юрій Дмитрук реалізував штрафний удар з 18 метрів у кут воріт, а на 90+5 хвилині Тарас Цуцилівський забиває все ж гол престижу також реалізувавши штрафний з 19-20 метрів потужним ударом в кут воріт.  

Непоганий початок сезону для фитьківчан!!! Так тримати!!!

                                                                                        Роман Писклинець 

Переглядів: 599 | Додав: fans | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]