Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Січень » 31 » Iлсiньо у Шахтарi
19:25
Iлсiньо у Шахтарi

  В зимовий трансферний період до лав донецького «Шахтаря» повернувся скандально відомий у минулому гравець команди – Ілсіньо. Повернувся з бразильської команди «Інтернаціональ»…нагадаємо, що у 2010 році Ілсіньо, порушивши умови контракту з «Шахтарем», самовільно покинув розташування команди і переїхав у «Сан-Пауло».

          Причина такої поведінки гравця у його вимогах підвищення заробітної плати після перемоги в розіграші Ліги Європи, котрі керівництво клубу відкинуло. У 2010 році гравець встиг зіграти 29 матчів за «Сан-Пауло» і забити 4 голи, виступаючи на позиції правого півзахисника. У 2011 році Ілсіньо перейшов в оренду до «Інтернаціоналя» за який зіграв у бразильській Серії А 11 матчів…Однак, підписати контракт без трансферного сертифіката (котрий знаходиться в бухгалтерії ФК «Шахтар») гравець не може. Повернути трансфер не може, адже за контрактом завинив донеччанам € 4 млн., звідси й причина повернення.

          Як стверджує Ілсіньо в інтерв’ю прес-службі ФК «Шахтар»: «Я визнаю, що зробив у минулому багато помилок, як зокрема втеча на батьківщину, однак, визнаючи це і будучи готовим виправити помилки, я перепрошую адміністрацію клубу і вболівальників. А своєю грою думаю повернути прихильність до себе»

          Наразі Ілсіньо тренується в основній групі команди…поряд з конкурентами по позиції, котрими є Дуглас Коста, Едуардо і Тейшейра. При цьому був підписаний новий контракт…а борг…анульований.

          Нагадаємо: Ілсон Перейра Діас Жуніор (Ілсіньо) – бразильський півзахисник 12.10.1985 р.н., 178 см., 71 кг. з 2007 по 2010 роки виступав за донецький «Шахтар», забивши 10 голів на позиції правого захисника і півзахисника.

          P.S. З бразильським «Сан-Пауло» у «Шахтаря» нинішньої зими тісні контакти, адже 14 січня 2012 року за € 3,8 млн. донеччани втратили півзахисника Жадсона. Гравець вимушений був переїхати в Бразилію, щоб закріпитись в основі збірної країни, адже нинішній тренер збірної віддає перевагу гравцям, що виступають у внутрішніх чемпіонатах Бразилії…
Переглядів: 531 | Додав: fans | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]