Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2013 » Квітень » 14 » Товариські матчі юних «соколят».
23:54
Товариські матчі юних «соколят».

7 квітня 2013 року юнацькі склади фитьківського «Сокола»…(саме «склади», адже до моменту гри у розпорядженні тренера перебувало близько 20 гравців, котрі претендували на місце в «основі») провели товариську гру на домашній арені проти однолітків пасічнянської команди «Бистриця»…два тайми по 20 хвилин. Склад команди господарів: Бакота Дмитро (Микула Юрій, 34), Шуфлін Юрій, Балабан Ярослав (Луканюк Орест, 33), Дутчак Мирон, Вінтонишин Василь, Багрійчук Іван, Бакота Іван (Гавриленко Юрій, 33), Середюк Денис (Глуханюк Тарас, 30), Гавриленко Степан (Овчаренко Максим, 28), Пилипяк Дмитро, Міщук Олег (Микула Валентин, 16)…

·              18 хвилина – Микула Валентин «Сокіл» (пас Багрійчук Іван)

·          40 хвилина – Максімко Віталій «Бистриця» (штрафний 25 метрів справа в «девятку»

·            40+2 хвилина - Максімко Віталій «Бистриця» (штрафний 20 метрів зліва в «девятку»…..результат гри 1:2 на користь гостей…….

    Господарі зіграли струнко і мобільно…гарно рухалися і відкривалися…кращим гравцем матчу визнано Дмитра Пилипяка – нападника господарів поля. На останні 6 хвилин тренер випустив одного з резервних воротарів…котрий спромігся пропустити з 2 хвилини два штрафних…Метою гри було визначити загальні висновки про функціональні можливості гравців і визначити орієнтований склад на виїзну кубкову гру з Л.Тарновицею що відбудеться 21.04.2013.

14.04.2013 року «соколята» зіграли вдома з юнацьким складом команди «Арсенал» Тисменичани два тайми по 30 хвилин. Завдання, котре тренер команди ставив перед гравцями – зіграти так, щоб потрапити в основний склад на кубкову гру в Л.Тарновиці. Крім того, змоделювати почерговість замін на сезон в розіграші Чемпіонату району серед юнацьких складів сезону 2013 року…адже не секрет, що 9 (девять) гравців основи у «соколят»…1995 року народження…і в поточному сезоні вони завершують свої виступи «за юнаків». Це означає, що на наступний сезон прийдеться формувати нову команду…команду зіграну і впевнену…з досвідом гри. Загалом, завдання на гру і тренерський склад і гравці виконали в повній мірі. Склад команди господарів: Бакота Дмитро, Шуфлін Юрій, Зеленчук Богдан (Овчаренко Максим, 35), Дутчак Мирон (Попович Василь, 46),  Вінтонишин Василь, Ерстенюк Ростислав (Микула Валентин, 31), Бакота Іван (Міщук Олег, 31), Бениш Василь, Гавриленко Степан (Глуханюк Тарас, 42), Пилипяк Дмитро (Попович Марян, 55), Середюк Денис (Попович Іван, 39)

·  1 хвилина – Пилипяк Дмитро «Сокіл» (пас Середюк Денис)

· 35 хвилина – Пилипяк Дмитро «Сокіл» (пас Середюк Денис)…… результат гри 2:0 на користь «соколят»…….

      Гра сподобалась як вболівальникам, так і самим гравцям…хлопці продемонстрували змістовний футбол тактично і технічно… кращим гравцем матчу визнано Дмитра Пилипяка – нападника господарів поля…а тренер команди остаточно визначився зі складом основи на кубкову гру…котра й буде наступною грою «соколят» - 21.04.2013 в с.Лісна Тарновиця о 14:00…підтримайте своїх улюбленців.

Переглядів: 605 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]