Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Червень » 6 » Сокіл зазнає першої поразки у чемпіонаті...
19:30
Сокіл зазнає першої поразки у чемпіонаті...

3 червня фитьківський "Сокіл" зіграв другий домашній поєдинок чемпіонату району, сезону 2012 року. Суперник соколят лідер  чемпіонату минулих років, команда "Арсенал" із Тисменичан. Юнаки «Сокола» поступились із рахунком, 0-3.

Поєдинок дорослих складів розчарував багаточисельних вболівальників на стадіоні, як і результатом зустрічі, так і травмами двох провідних гравців, кращого бомбардира останніх років, Юрія Дмитрука та одного із лідерів атакувального плану Володимира Балабана. Зазначу, що Воглодимир Балабан,  нажаль надовго вибув із футболу…А крім цього Соколятам не допоможе, один із лідерів фитьківського захисту, Андрій Пилип’юк. До цих трьох основних гравців можна віднести Ігоря Балабана та Івана Поповича, які знаходяться за межами країни.  

Склад команди господарів: Криска Іван, Магеровський Богдан, Гречанюк Андрій, Балабан Юрій, Ерстенюк Андрій, Попович Юрій, Балабан Володимир(31хв.Янцюк Роман), Дмитрук Мирон, Дереш Василь, Яніцький Юрій(75хв.Дмитрук Сергій), Дмитрук Юрій(39хв.Нарожняк Іван).

З перших хвилин стало зрозуміло, що фитьківська команда готова дати бій Тисменичанам. Гра була динамічна і видовищна. Команди грали на зустрічних курсах і м’яч не затримувався надовго в центрі поля, тому що суперники тяжіли до флангових атак. Перший гол забили гості на 17 хвилині. Після подачі із лівого флангу, воротар «Сокола», Іван Криска, переправляє м’яча на правий фланг, де не було нікого, окрім гравця «Арсеналу» якому тільки залишилось переправити м’яча у ворота, 0-1. Після цього господарі почали грати у свій футбол....Мирон Дмитрук та Володимир Балабан оволоділи центром поля, Юрій Дмитрук накручував суперників у чужому штрафному майданчику, от тільки м’яч не йшов у ворота. Так і закінчилась перша половина зустрічі.

На другий тайм господарі  вийшли  без вище згаданих гравців. Через декілька хвилин, Соколята пропускають у друге…..проста подача із правого флангу закінчилась голом, 0-2. Здавалось інтрига померла...Але Соколята не здалися, і все ж таки забивають, і робить це Андрій Ерстенюк, після подачі із лівого краю від Мирона Дмитрука, головою замкнувши дальню штангу, 1-2. Після цього соколята піднесені, та за шаленої підтримки уболівальників, полетіли відігруватись, та не так сталось, як гадалось……Тисменичани забивають,  робить це капітан команди, Іван Ткачук, красивим ударом у дев’ятку воріт. Так і закінчився цей поєдинок, перша поразка у  чемпіонаті, можливо дехто скаже що і не заслужена.

Переглядів: 492 | Додав: fans | Теги: Сокіл зазнає першої поразки у чемпі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]