Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2011 » Травень » 31 » Принципове «дербi» мiж Фитьковом i Цуциловом закiнчилось на користь фитькiвчан.
01:07
Принципове «дербi» мiж Фитьковом i Цуциловом закiнчилось на користь фитькiвчан.

Між Фитьковом і Цуциловом історично склались хороші футбольні відносини. Села-сусіди близькі не лише географічно, але й ментально. Висловлю власну думку і ставлення до Цуцилова. Особисто мені завжди приємно відвідувати Цуцилів, тому що це культурне і патріотичне село з міцними футбольними традиціями. Особливо приємно спостерігати на футбольних матчах директора місцевої школи Андрейчука Миколу Юрійовича, що свідчить про відповідне ставлення до молоді і спортивного гарту цуцилівських підлітків. Забігаючи наперед, зазначу, що й результат від тієї роботи відчувається неабиякий – цуцилівські юнаки в поточному сезоні виглядають дуже пристойно! Саме поєдинком юнацьких складів і розпочинався ігровий день 29 травня.

Склад команди гостей: Максімко Василь, Балабан Юрій, Сагайда Ростислав, Нарожняк Іван, Дутчак Мирон, Дутчак Андрій, Гавриленко Степан (Дмитрук Мар’ян, 32) Балабан Ярослав (Середюк Сергій, 35), Багрійчук Андрій, Балацко Іван (Ерстенюк Ростислав, 50), Дереш Василь.

З перших же хвилин матчу ініціативою заволоділи господарі поля, особливо виділялися Віталій Андрейчук (колишній гравець фитьківського «Сокола»), Тарас Гнатюк і Володимир Зварищук (правий півзахисник). Заслуговує на увагу мудра позиційна гра господарів поля, розуміння тактики гри і чудові фізичні якості окремих гравців. Гості ж, віддавши ініціативу, зосередились на захисті власних воріт, сподіваючись на контратаки у виконанні Дереша і Балацка. Тому у гостей на початку гри варто відзначити в першу чергу Юрія Балабана і Нарожняка Івана (обидва гравці після активного випускного мали настрій до футболу). В центрі старався Андрій Дутчак, але випадав з гри Степан Гавриленко, не надто впевнено почував себе і Ярослав Балабан (ще не вистачає хлопцеві стабільності і досвіду, адже це перший його сезон). Загалом, увесь перший тайм господарі поля володіли ініціативою і домоглися результату за свої старання на останній хвилині першого тайму, коли Володимир Зварищук найкраще з усіх зорієнтувався у воротарському майданчику гостей на добиванні, скориставшись з помилки воротаря і невпевненості захисників «соколят» - 1:0.                                      Зварищук Володимир "Карати"Цуцилів.

Провівши необхідні заміни на другий тайм гості вийшли з наміром відігратися…і на 42 хвилині Василь Дереш, отримавши пас в розріз від Мар’яна Дмитрука з глибини поля, вийшов сам-на-сам з воротарем і зрівняв рахунок. До останніх хвилин поєдинку на полі точилася боротьба і лишень фінальний свисток арбітра матчу Дмитра Прокопечка заспокоїв гравців – 1:1 і тренерський склад фитьківської команди зітхнув з полегшенням, адже відверто кажучи господарі поля продемонстрували кращу гру і заслуговували на перемогу. Відносно юних «соколят» можна відзначити факт впевненішого входження в сезон. Особливо це стосується захисної лінії з приходом одного з лідерів команди Юрія Балабана. В нападі набирає необхідних кондицій Василь Дереш. Яскрава проблема команди – центральні півзахисники – на даний час остаточно вирішена кандидатура Івана Багрійчука як основного центрального, але партнера в центр до Івана підібрати нелегко – виділяється Андрій Дутчак, але він любить перетримати мяч, невпевнено почувається Степан Гавриленко, не зовсім готовий Іван Бакота, адже це його перший сезон…тому є про що подумати тренерському складу. Щоправда, є моменти, котрі й тішать наставників. Зокрема, тішить наявність резерву на поточний сезон і в перспективі на наступні роки. Особливу надію покладаю на Ерстенюка Ростислава 1997 року народження (хлопчик продовжує футбольну справу свого батька), котрого будемо награвати впродовж поточного чемпіонату (спробуємо віднайти йому ігрову позицію). Талановитий Іван Бакота (син колишнього футболіста, також продовжить справу батька). Тішать своєю грою і Середюк Сергій і Ярослав Балабан. Всі ці діти – надія фитьківського футболу. Властиво для себе я відзначив, що футбольними талантами багата Заріка (район Фитькова) з чого роблю висновок, що туди потрібно зосередити увагу, адже зарічанські хлопці відрізняються специфічним міцним характером, котрий вкрай необхідний для психологічного налаштування як себе, так і команди загалом. Цікава то є справа – робота з дітьми…а от якби ще й хлопцями зайнявся професійний тренер – Фитьків би став лідером районного футболу. Однак, допомоги фитьківським юнакам чекати немає звідки…адже поняття «спонсорство» у Фитькові відсутнє!!!                                                                          

    Дереш Василь"Сокіл" Фитьків.

Переглядів: 684 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]