Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Травень » 3 » Поєдинок дорослих складів.
17:58
Поєдинок дорослих складів.

"Сокіл"Фитьків-"Лістер"Лісна Тарновиця 4-3 (0-2)

Склад Сокола: Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій, Гречанюк Андрій(70хв. Нарожняк Іван), Ерстенюк Андрій, Попович Юрій, Балабан Ігор, Дмитрук Мирон, Балабан Володимир (45хв.Янцюк Роман) , Дереш Василь, Дмитрук Юрій.

З перших хвилин соколята взяли м’яч під свій контроль….і вже на 5 хвилині поєдинку господарі могли б  відкривати рахунок, от тільки штанги та перекладини у цьому матчі були за гостей. Після подачі із правого флангу, Ерстенюк Андрій, з декількох метрів  пробиває головою і влучає у стійку воріт. До середини перших 45 хв. гра вирівнялась, команди почали грати у відкритий футбол. 40хв. Юрій Дмитрук, все ж таки забиває …..красень м’яч влітає у ворота «Лістера»…пробивши із 15 метрів у дальню дев'ятку воріт. Не довго соколята раділи. 45хв. Ігор Гальчак, зрівнює рахунок….пробивши потужно під перекладину, метрів із 30. Так і закінчилась перша половина гри.

  Друга половина зустрічі виявилась не менш цікавою, за  першу. На 50 хв. Ігор Балабан, виводить «Сокіл» вперед, виконавши ідеальний штрафний удар - 2-1. Інтрига знову помирає….Василь Гайдаш, пройшовши по правому краю пробиває повз воротаря, де з лінії воріт, Роман Янцюк, переправляє м’яча у стійку, на добиванні Василь Гайдаш,…рахунок, 2-2.

  75хв. ветеран і лідер «Сокола», Мирон Дмитрук, пробивши  із штрафного удару, незграбні дії воротаря, і рахунок стає 3-2. Господарі всіма силами насіли на ворота гостей, що і призвело до взяття воріт.  85хв. Ерстенюк Андрій,  забиває головою, після подачі Ігоря Балабана. Але не судилось Соколу вийти у півфінал:

         -87хв. Юрій Дмитрук, пробивши із 20 метрів попадає у каркас воріт.

         -88хв. Магеровський Богдан, після подачі кутового, пробиває головою над перекладиною.

-89хв. і знову Юрій Дмитрук, пробиває під перекладину….супер сейв, у виконані Василя Гальчака.

-90хв. обрізка півзахисника «Сокола»…і після серій рикошетів,  Бєлий забиває - 4-3.

 «Лістер» проходить у півфінал. Вітаємо переможців, бажаємо подальших успіхів у турнірі. А «Сокіл» готується до виїзної гри, вже у чемпіонаті, і знову проти  "Лістера"Лісна Тарновиця.     

                                                               Fans


Переглядів: 536 | Додав: fans | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 fans  
0
фотографій додам завтра до обіду

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]