Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2011 » Березень » 27 » Планування сезону
16:14
Планування сезону

 Планування сезону, або роздуми на тему: «Хто гратиме за юнацький склад фитьківського «Сокола» в сезоні 2011 році»

 

За попередньою інформацією чемпіонат району в сезоні 2011 року повинен розпочатися на початку травня, що на три тижні раніше, ніж планувалося в минулому сезоні. В будь-якому випадку до початку сезону залишається 5-6 тижнів… зважаючи на чисельні прохання вболівальників візьмемося ознайомити фитьківських любителів футболу з персоналіями юнацького складу в сезоні 2011 року.

Зазначу, що в заявці «соколят» - 25 гравців. 1993 р.н. – 6 гравців, 1994 р.н. – 3 гравці, 1995 р.н. – 9 гравців, 1996 р.н. – 4 гравці, 1997 р.н. – 3 гравці. Заявлені за команду також гравці, котрих планує заявити надвірнянський «Бескид» - Олійник Іван, Дмитрук Марян, Середюк Денис, Гавриленко Степан…однак, якщо районна федерація прийме рішення, про те, що юнаки можуть бути заявлені лише за одну команду (або «Бескид» Надвірна або «Сокіл» Фитьків) хлопці повернуться додому і за «Бескид» виступати не будуть!!!

Відразу хочу висловити власну думку. Рішення федерації повинно бути в інтересах обох сторін. Якщо федерація подібними методами спробує чинити тиск на сільські команди, то «Бескид» в результаті не отримає нікого. Особисто я готовий віддати хлопців, але добровільно, і за умови повернення гравців в будь-який момент додому. Уявіть ситуацію, коли хлопці сидітимуть на лаві запасних в «Бескиді» матч…другий…третій – і за «Бескид» не грають, і за село грати заборонено…такого не буде!..

Крім вищезгаданих гравців невідома доля ще декількох заявлених – Балабан Василь (1995), Максімко Андрій (1996), Приймак Степан (1994), Середюк Сергій (1994) з різних причин незрозуміло, чи хлопці будуть грати чи ні. Також незрозуміло доки буде грати Багрійчук Андрій (1996) (за попередньою домовленістю перше коло чемпіонату повинен зіграти).

Враховуючи, що в заявку на матч вносяться 18 гравців тренерський склад юнацької команди пропонує декілька варіантів складу команди:

 

                                            I.            «Ідеальний склад»

 

 

 

…однак, вважаємо, що Фитьків повинен бути презентований в «Бескиді», однак Олійник Іван все ж дома дуже потрібний, тому другий варіант:

 

                                         II.            «Олійник – дома, Марян, Ден, Степан – в Надвірній»

 

…якщо все ж Олійник Іван прийме рішення продовжити виступи в надвірнянській команді третій варіант складу:

 

                                     III.            «Без Олійника, Маряна, Дена і Гавриленка»

Загалом, прогнозована картина складу команди наразі така, яку ми пропонуємо для обговорення на сайті.

Звичайно прогнозувати на 100% склад на сезон неможливо, адже будуть різні форсмажорні обставини, обєктивні і субєктивні причини відсутності окремих гравців…але найголовніше, що тренерський склад наразі визначився в основному:

1.     Використання послуг місцевих гравців;

2.     Всі згадані в статті гравці вкрай необхідні команді;

3.     Команда буде формуватися з гравців, котрі матимуть бажання грати за село.

Зміни в складі команди будуть відбуватися в залежності від присутності гравців, тобто, той хто буде з командою буде обовязково грати!!! (відсутність гравця основи дає шанс проявити себе запасному гравцеві…кожен чекає свого часу виходу на поле, але якщо гравець основи знизив до себе вимоги…). Водночас, наступного сезону  команду покинуть 6 гравців, їм потрібна заміна і по ходу чемпіонату потрібно підготувати і воротаря, і нападника, і заднього, і лівого захисника…тому позиційні зміни вкрай необхідні.

 

Звертаюсь до вболівальників з проханням підтримати команду і з розумінням поставитись до всіх позиційних і кадрових змін в основному складі команди.

 

P.S. відносно найближчого резерву юнацької команди…зазначу, що підростає покоління доволі вправних хлопчиків на котрих розраховуємо через 2-3 роки: Пилипяк Дмитро (1998), Микула Валентин (1998), Микула Юрій (1998), Глуханюк Т.П. (1999), Овчаренко Максим (1999), Яворський Орест (1999), Гавриленко Назарій (2000), Зеленчук Євген (1999) та ряд хлопчиків, котрі ще потребують перегляду…крім того є перспективні бігуни в початковій школі (2-4 кл.)…знайшовши до них підхід команда буде поповнюватися щороку. Головне, щоб було бажання культивувати футбол у Фитькові, щоб знайшлися спонсори у команди, адже вкладати гроші треба в дітей – це аксіома, що повинна сформуватись на ментальному рівні (рівень підсвідомості) так як це є в інших селах, де футбол реально розвивається!!!

                                                                Автор:

                    Писклинець Роман Дмитрович  

              директор  Фитьківської ЗОШ І-ІІІ ст.

                                                

Переглядів: 628 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 fans  
0
хороша стаття получилась.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]