Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Травень » 6 » "Лістер"-"Сокіл"
19:30
"Лістер"-"Сокіл"

"Сокіл"Фитьків-"Лістер"Лісна Тарновиця, 1-1.


Склад команди гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан,  Пилип’юк Андрій, Балабан Володимир, Ерстенюк Андрій, Балабан Ігор, Дмитрук Мирон, Янцюк Роман, Попович Юрій, Дереш Василь, Дмитрук Юрій.

Для «Сокола» це була третя поїздка у Тарновицю, за останній місяць. Соколята прекрасно розуміли, що легкої прогулянки не буде. Вже з перших хвилин, "Лістер" насів на ворота Сокола, але гості відвели гру від своїх воріт, і гра у  перші 45 хвилин проходила під невеликою перевагою господарів. До  небезпечних моментів першої половини гри, можна віднести, удар над перекладиною Василя Гайдаша, із 10 метрів. У гостей:  проходи  Юрія Дмитрука, та забігання Василя Дереша, які  особливої небезпеки не несли для воротаря "Лістера", Василя Гальчака.  

А от друга половина зустрічі була значно цікавішою. Впевнені дії Ігоря Балабана та Мирона Дмитрука,  дозволили соколятам контролювати хід гри. Чудові атаки гостей не мали завершального удару. Поєдинок йшов до завершення, але на 70 хв. Сокіл забиває, і робить це Василь Дереш,  після передачі із центру, молодий нападник Сокола, вийшовши на побачення із воротарем «Лістера»  пробиває у ближній кут, 0-1. І зразу соколята могли забивати в друге, от тільки бракувало трішки точності. Після удару Юрія Дмитрука,  м’яч пролітає в сантиметрах від штанги. Гості зупинились…ігрова перевага перейшла до господарів. Систематичні атаки «Лістера» нічим особливим  не закінчувалися. Під кінець зустрічі, «Сокіл» втрачає ще один прекрасний момент, Василь Дереш, не зумів замкнути подачу із флангу, пробивши головою…..попав у захисника. У  футболі є така приказка: не забиваєш ти, забивають тобі. На 90хв. Василь Гайдаш, все ж таки домігся свого, вийшовши на побачення із воротарем, холоднокровно прокидає м’яча у ворота, 1-1. Так і закінчився цей поєдинок.

                Гравець матчу у Сокола, Пилип’юк Андрій.

Переглядів: 623 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]