Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2011 » Червень » 19 » кубок Колоса 2011
14:18
кубок Колоса 2011
            В суботу 18.06.2011 в селищі Турка Коломийського району відбулися матчі чергового кубку "Колоса". У турнірі брали участь команди: Коломийського, Тисменицького та Надвірнянського районів. У першому матчі брали участь команди Коломийського та Тисменицького районів. Результат матчу не заставив довго на себе чекати. Команда із Тисмениці відкрила рахунок на 15 хв. 1-го тайму. В супереч несправедливим діям арбітра, по відношенню до Тисменицької команди, рахунок не змінився до завершення матчу. Коломия-Тисмениця 0-1. 
          У свято Футболу внесли родзинку жіночі комани Надвірної і Коломиї з рахунком 4-0 "Навірняночка" здобула впевнену перемогу. Наступний матч проходив між командами Надвірнянського і Коломийського районів. Перший тайм проходив за повної переваги Надвірнянської команди, яка перевтілилась у забитий гол на 10 хв. Контролюючи ситуацію на полі команда забиває на 21 хв. другий м'яч рахунок 2-0, але це був тільки початок. На 25 хв. судді починають показувати команді з надвірної куди вони приїхали, призначивши досить сумнівний 11 метровий удар, та даремно, воротар надвірнянської команди рятує ситуацію відбиваючи пенальті. Перший тайм так і закінчився 2-0. на початку другого тайму ситуація на полі дещо вирівнялась. Надвірна почала грати на утримання рахунку, що не принесло користі і втілилось у пропущений м'яч 2-1. і знову своє слово сказали судді, вилучивши нападника Надвірної,(за розмови та незадоволення діями арбітрів). Граючи в меншості надвірняни пропускають другий м'яч 2-2. Попри старання команди Надвірна матч так і закінчився з рахунком 2-2. Шкода, що суддівство заважає дійсно хорошій грі. Наступний матч Тисмениця - Надвірна. Розчарувавшись у справедливості даного турніру команда вийшла на матч повністю розклеїною результатом чого стала поразка команди.
Переглядів: 573 | Додав: kimnav | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]