Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Січень » 31 » Карп у Динамо
20:25
Карп у Динамо

                    

2012 рік київське «Динамо» відкрило оприлюдненням найцікавішого трансфера. Підписано контракт з «молдавською зірочкою» опорним півзахисником Каталіном Карпом. 18-річний футболіст вже приступив до тренувань в складі молодіжної команди, повідомляє офіційний сайт київського клубу. На прес-конференції юний гравець коротко розповів про власний футбольний шлях: «Народився в Кишиневі. Любов до футболу передалась від батька Іліє Карпа – відомого футбольного тренера, що наразі працює в системі молдавської федерації футболу, підбираючи гравців для збірних Молдови різних рівнів. Сам Каталін навчався у футбольній школі «Зімбру». В 16 років розпочав карєру в Першій лізі молдавського чемпіонату виступами за команду «ЦСКА-Буюкань». Впродовж останніх двох років перебував на оглядинах в клубах «Вільярреаль», «Дженоа» і донецький «Шахтар». Цікавий період в житті юного футболіста був саме в 2011 році – у квітні на турнірі в Сардинії в складі «Шахтар-3» Каталін визнаний був кращим гравцем турніру, крім того, що став переможцем і кращим бомбардиром. По ходу турніру була обіграна іспанська «Барселона». Також юний Каталін залучався до тренувань основи «Шахтаря», працюючи під керівництвом Мірча Луческу влітку 2011 року.

          Саме з донецького клубу Карп і перейшов у «Динамо», підписавши трирічний контракт. Загалом: Каталін Карп – румунський (в контракті вказано румунське громадянство) півзахисник – 20.10.1993 р.н., 185 см., 75 кг.
Переглядів: 608 | Додав: fans | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]