Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2010 » Серпень » 6 » Ігровий день присвячується дорогому ТОВАРИШУ
15:58
Ігровий день присвячується дорогому ТОВАРИШУ
     ФК"Битків"   -   Сокіл Фитьків    
   юнаки-0:0
   дорослі-0:2 (Дмитрук Ю.10,88)
  
   Фитьківську команду в поточному сезоні переслідує фатум втрат. На жаль і напередодні звітного матчу ми втратили цінного гравця – Володимира Балабана. Володя – молодий (1988 р.н.) і надійний гравець, грав на позиції лівого півзахисника. В сезонах 2003-2005 років Володя «виблискував» у складі юнацької команди, чим заслужив право виступати за дорослий склад, де відразу закріпився як основний гравець… В ніч з вівторка на середу Балабан Володя потрапив на операційний стіл внаслідок трагічних подій, в результаті котрих хлопець отримав тяжке поранення (по факту порушено кримінальну справу, тому утримаємось від коментарів). Зі зрозумілих причин команда їхала на гру для того, щоб перемогти і подарувати Володі перемогу. Крім того, перемога потрібна була ще й як психологічна реабілітація після домашньої поразки від «Колоса» з Парище.
   Особливо перехвилювались гравці юнацького складу, адже домашня поразка від «Колоса» не входила в плани команди. Тому, потрібно було налаштуватись на якісну гру з міцним ФК «Битковом». Включались і ще два фактора. Перший – це виїздне поле (поле м’яко кажучи не надто готове до гри). Другий – постать головного тренера битківської футбольної дружини. Ігор Борисович Сметанін – знаний на теренах району тренер, спеціалізується на тому, що виводить нові команди з Другої ліги в Першу та стабілізує гру своїх команд (пригадайте Гаврилівку… тепер ФК «Битків»). З командами Сметаніна завжди тяжко грати (смію висловити власну думку – Сметанін Ігор Борисович – найкращий тренер Надвірнянського району). Однак, в цьому сезоні Фитьків все ж спробує продемонструвати результат, надто вже велика ціна сезону для нас, щоб звертати увагу на перепони, хай і на серйозні.
   Дублюючий склад фитьківчан першими мали змогу випробувати нове дітище Сметаніна. До слова сказати, ми грали декілька товариських поєдинків з цією командою юнацькими складами навесні…вигравали, але на даний час спостерігається зовсім інша команда, битківські юнаки замітно прогресують.
Склад команди: Василь Максімко, Степан Попович, Ростислав Сагайда, Степан Приймак, Мирон Дутчак, Михайло Балабан, Іван Олійник, Денис Середюк, Степан Гавриленко, Іван Багрійчук (Андрій Дутчак,39), Василь Дереш.
   З перших моментів гри на полі точилась рівна атлетична боротьба. У господарів явним лідером команди виявився Андрій Клюба, з ним індивідуально зіграв Іван Олійник, що в деякій мірі допомогло «соколятам» заволодіти ініціативою на початку першого тайму. Відзначимо крім Олійника ще й лівого вінгера Середюка Дениса (його найкращий поєдинок в сезоні), традиційно Михайла Балабана і заднього Степана Поповича. Однак, до середини першої половини гри становище вирівнялось і битківська юнь перехопила ініціативу. Відзначимо крім Клюби універсальних нападників Володимира Юрчілюка та Олександра Коржа та півзахисника Москалюка Івана. Завершення першого тайму пройшло в рівній боротьбі. Другий тайм відбувався за тим самим сценарієм, що і перший (хіба що удар Михайла Балабана головою після кутового на 59 хвилині). Ті ж особистості, хіба що гостей посилив вихід на поле Дутчака Андрія. Але результат був незмінний – 0:0 – бойова і не нудна нічия.
   Поєдинок основних складів видався ще більш цікавим і видовищним. На футбольному полі зійшлися фитьківський досвід і битківська молодість та напористість. Обидві команди продемонстрували чудовий рівень тактичної і технічної підготовки.
Склад команди: Роман Янцюк, Богдан Магеровський, Андрій Пилип’юк, Мирослав Балабан, Андрій Ерстенюк (Василь Катридж,65), Мирон Дмитрук, Юрій Попович, Андрій Михайлюк, Юрій Яніцький, Дмитро Дмитрук, Юрій Дмитрук.
   Гра розпочалась з активних дій гостей. Фитьківчани з перших же хвилин намагались забити гол, а найголовніше – забезпечити собі контроль м’яча. Спостерігаючи матч юнаків, було зроблено висновок, що основним козирем господарів поля є контроль м’яча, швидкий розвиток атаки і точний завершальний удар (бити здалеку битківські футболісти явно вміють). Тому, залишивши суперника без м’яча фитьківчани могли і контролювати перебіг подій і диктувати свої умови. Саме цим і зайнялись гості від початку матчу. Відзначимо центральних Дмитрука Мирона з Поповичем Юрієм і лівого півзахисника Андрія Михайлюка (новачок команди з Л.Тарновиці, заявлений на позицію, де грав Володя Балабан). Господарі, щоправда мало давали можливостей гостям для взяття воріт, злагоджено діяв захист, особливо зв’язка заднього і переднього захисників. З цього був зроблений висновок, що треба пробувати пробивати суперника ударами з далекої відстані, Що й трапилось на 10 хвилині матчу. Фитьківчани провели блискавичну атаку і забили феноменальний гол. Мирон Дмитрук видав філігранний пас врозріз з власної половини поля на правий фланг, де опинився центрфорвард Юрій Дмитрук. Отримавши м’яча, Юра пройшов метрів з 15, зміщуючись поступово в сторону воріт…і зненацька пробив метрів з 20 правою ногою в дальню «дев’ятку», м’яч влетів як шар в лузу – 0:1 (до воротаря ніяких претензій – такі м’ячі не беруться!). Ще 15-20 хвилин гості контролювали гру, але десь на 28-30 хвилинах дещо підсіли і за справу взялися господарі поля. Тепер слід відзначити Тараса Максим’юка і Назара Чорноокого, що були дуже активними, але й захисники гостей не давали шансу супернику, особливо Пилип’юк Андрій, Мирослав Балабан і Бодя Магеровський, контролював процес воротар Роман Янцюк. 37 хвилина – битківські гравці організували штурм воріт і…попадають в штангу, 39 хвилина – вихід сам-на-сам з воротарем… Магеровський з Янцюком відпрацювали злагоджено. Перший тайм завершувався атаками господарів поля, але на користь гостей.
   Друга половина матчу проходила в рівній боротьбі. Подекуди навіть здавалося, що гості тягнуть час (хоча арбітр матчу Ясінський М.М. в категоричній формі заборонив це робити і гравці вимушені були виконувати вказівки арбітра, який загалом відсудив на досить високому рівні). У відповідь на такі дії гостей, господарі поля активізувались перехопили ініціативу десь на 50-52 хвилинах, так тривало до 65 хвилини, коли був тяжко травмований передній захисник Андрій Ерстенюк, а на поле вийшов Василь Катридж і першим же дотиком до м’яча він створив гольовий момент – пройшов правим флангом і віддав під ворота м’який пас на Дмитра Дмитрука, Дмитро – кращий бомбардир минулого сезону, знаходячись сам-на-сам з воротарем, не попав по воротам. Далі був пресинг господарів хвилин на 7-8 (фитьківчани не покидали свою половину поля) і фантастичний гол-шедевр (це підтвердять всі, хто був на стадіоні) від Юрія Дмитрука. Все почалося гольовим моментом для господарів – помилка захисту, вихід 1 на 1 з воротарем Янцюком…і попадання в штангу…тут же пас гостей в ліву бровку на вільного Юрія Дмитрука. Юра зльоту з 28-30 метрів лівою ногою переправляє «шкіряного» точнісінько під дальню хрестовину воріт – 0:2 на 88 хвилині матчу. Це був майже кінець матчу…за винятком доданих принциповим арбітром 7-8 хвилин, під акомпанимент атак господарів поля і ще двох гольових моментів для битківських гравців, але їм просто жахливо не щастило.
   Отже, фитьківчани здобувають вкрай потрібні чотири очки в комплексний залік, та й ще ж у одного з претендентів на вихід у Першу лігу. Моя власна думка – ФК «Битків» - класна молода команда. Рівень фізичної і тактичної підготовки вже тепер дозволяє грати на рівні елітного дивізіону, але відсутність досвіду і деяка психологічна «розібраність» найвірогідніше завадить в поточному сезоні добитися потрібного результату. З іншого боку основними суперниками битківчан є Фитьків, Парище і Красна…
   P.S. Після гри всі гравці і вболівальники поїхали в лікарню привітати Володю Балабана з перемогою…перемогою, яку ми йому присвячуємо…

Балабан Володимир ("Сокіл"Фитьків)

Дмитрук Юрій ("Сокіл"Фитьків)

Переглядів: 595 | Додав: fans | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]