Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Липень » 10 » Фитьків переграв збірну Надвірнянського району.
13:07
Фитьків переграв збірну Надвірнянського району.

Поєдинок проти команди з Гаврилівки був для фитьківських футболістів надзвичайно важливим, адже не раз ми критикували гаврилівських представників за те, що в погоні за легіонерами, вони зібрали збірну району в своєму складі. З одного боку приємно бачити гру таких визнаних майстрів шкіряного мяча як Сергій Вишпольський, Андрій Кривий, Руслан Подоляк, Богдан Полатайко, Ігор Михайлович Зеленюк, з іншого боку мало місцевих хлопців грають у складі команди…і це для фитьківських любителів футболу трохи дивно. У відповідь на закиди фитьківських фанатів нам завжди відповідали, що ніж критикувати, потрібно обіграти, щоб все ж довести справжню силу власної футбольної школи. Тому, саме перемога й була основним завданням на цей матч. Щоправда подарували приємні емоції лишень дорослі склади.  Юнаки команди господарів вийшли на поле у такому складі: Бакота Дмитро, Шуфлін Юрій, Середюк Сергій (Луканюк Орест, 46), Дутчак Мирон, Вінтонишин Василь, Багрійчук Іван, Максімко Андрій, Олійник Іван (Скорецький Василь, 66), Балабан Ярослав (Середюк Денис, 36), Гавриленко Степан, Ерстенюк Ростислав (Бакота Іван, 58). 

Юнацькі склади обох команд знаходилися на полярних позиціях в турнірній таблиці – господарі другі позаду, гості ж треті попереду. Слід зазначити, що і грали гості краще. Особливо відзначу центральну лінію і напад.  Домінування гаврилівських юнаків відчувалося впродовж усього поєдинку, особливо активним у їх виконанні був початок матчу. Близько 20-ї хвилини соколята спробували вирівняти гру, але на 23 хвилині гості забили гол. Швидка контратака з пасом на лінію штрафної завершилася виходом сам на сам з воротарем гравця гостей Тараса Ласковича, котрий обігравши двох захисників пробив точно повз воротаря – 0:1. Як виявилося – це був єдиний гол зустрічі. Щоправда, за 5 хвилин до завершення гри господарі мали шанс вирівняти рахунок – це Іван Олійник, виконуючи вирок арбітра за те, що його ж збили у карному майданчику…пробив точнісінько у штангу. Значно видовищнішим і результативнішим був поєдинок дорослих складів. Склад команди господарів: Криска Іван, Магеровський Богдан, Балабан Юрій, Гречанюк Андрій, Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон, Попович Юрій, Янцюк Роман, Нарожняк Іван, Дмитрук Юрій, Дереш Василь.

 Господарі поля з перших же хвилин взялися до роботи з метою забити швидкий гол  На 8 хвилині відзначився Юрій Дмитрук. Він реалізував пас справа від Романа Янцюка врозріз між двома суперниками, і вийшовши на побачення з воротарем не залишив йому шансів – 1:0. На 19 хвилині соколята подавали кутовий. Мирон Дмитрук навісив на дальню штангу, де Роман Янцюк скинув на лінію штрафного майданчика, де знаходився Юрій Попович, і саме Юрій з другої спроби потужно пробив у дальню «девятку» ударом зльоту – 2:0. 

                              

  Перший тайм спливав за рівної боротьби і на 41 хвилині молодий нападник гостей Роман Ільків (колишній гравець надвірнянського «Бескида») все ж подарував своїм партнерам надію – «гол у роздягалку» – лівий вінгер Руслан Подоляк подав від власної бровки надзвичайно точний пас через все поле на Ільківа, де Роман здійснював забігання, обійшовши захисника, в два дотики переправляє мяч у дальній кут – 2:1.

                            

В другому таймі у гостей на поле вийшли Ігор Зеленюк і Микола Романюк – у захисті стало дещо надійніше. На 59 хвилині рахунок вирівнявся. Іван Пинчук замкнув головою простріл зліва – 2:2. Після цього гра стала ще цікавішою. На 63 хвилині господарі розіграли швидку атаку – Дмитрук Мирон з центра поля віддав передачу на правий фланг Янцюку Роману, котрий в один дотик переправив на Ерстенюка Андрія, а той вперед на Дереша Василя. Василь пробив зльоту лівою і влучив у дальній кут воріт – 3:2. Через двадцять хвилин Юрій Дмитрук реалізував пенальті за фол проти себе – 4:2. А ще через чотири хвилини гості забили красивий гол у відповідь.

                                

 Автор шедевра – Микола Романюк – молодий і фактурний захисник. Микола від лівої бровки пробив потужно і точно метрів з 30-ти у дальній кут воріт – 4:3. Останню крапку в поєдинку поставив все ж фитьківський нападник Василь Дереш. Юрій Дмитрук віддав гольовий пас у праву бровку, а Василь здійснив забігання на 25 метрів і забив у дальній кут воріт – 5:3. Феєричний матч!!! З особливим задоволенням відзначу гру Василя Дереша, Романа Янцюка і воротаря Івана Миколайовича Криски.  

 

 

 

 


Переглядів: 728 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]