Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Квітень » 30 » Доля кубкової путівки вирішиться у Фитькові…
12:46
Доля кубкової путівки вирішиться у Фитькові…
«Дербі» завжди викликає жвавий інтерес у вболівальників. Вболівальники ж Лісної Тарновиці залишились задоволені результатом першого матчу. Однак, перемога в два м’ячі напередодні виїзду у Фитьків – не надто впевнена фора.

Щоправда, ігровий день розпочали юнацькі склади. Коротко кажучи, обидві команди не продемонстрували якісної і видовищної гри. Склад команди гостей: Бакота Дмитро, Дутчак Мирон, Середюк Сергій, Шуфлін Юрій, Андрусяк Михайло, Багрійчук Іван, Середюк Денис, Ерстенюк Ростислав (Зеленчук Богдан, 36), Гавриленко Степан (Микула Валентин, 65), Бакота Іван (Пилип’як Дмитро, 21), Балабан Ярослав (Пилип’як Володимир, 46).

Гості переважно грали від захисту, зрештою і відзначити позитивно можна у гостей переважно захисників – Шуфлін Юрій і Середюк Сергій. Господарі поля, заволодівши з перших хвилин ініціативою в центрі поля, диктували умови впродовж усього поєдинку. Особливо відзначу №16 господарів – Олега Непеляка – юнака 1998 р.н., котрий був не просто найкращим у своїй команді, а й загалом найкращим на полі. Таким чином, за умови переваги тарнівчан, гол на 52 хвилині був логічним – Мирон Дутчак порушив правила на правій бровці, а штрафний чітко замкнув Володимир Созанський, ударом лівою ногою в ближній кут воріт з 2-3 метрів. Після забитого гола господарі не зупиняли обертів, однак тренер «соколят» перевів Івана Багрійчука (капітана команди) в напад з позиції плеймейкера…Іван врятував матч, забивши на 70+1 хвилині красивий гол. Богдан Зеленчук з центра поля переправив на хід своєму капітану, а Іван, вийшовши сам на сам з 16-17 метрів перекинув м’яч через воротаря обвідним ударом у самісіньку «дев’ятку» - 1:1…і уся боротьба попереду.
                      
Гра дорослих складів була значно цікавіша, але лишень для господарів поля – результативною. Склад команди гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан, Гречанюк Андрій, Пилип’юк Андрій, Балабан Володимир (Нарожняк Іван, 63), Балабан Ігор, Дмитрук Мирон (Ерстенюк Андрій, 46), Янцюк Роман, Попович Юрій, Дереш Василь, Дмитрук Юрій. Зазначу, що гра обох команд ще залишає бажати кращого, адже сезон на своїй початковій стадії. Господарі поля, на мій погляд, були просто вдаліші, а нападник Василь Гайдаш – автор двох м’ячів – фактично реалізував моменти, котрі йому дозволили захисники гостей. Однак, поєдинок сподобався вболівальникам і це важливо, тому що для них команди і грали…сподіваємося, що у Фитькові 02.05. вболівальники також залишаться задоволеними…

                                                                Роман Писклинець        

Переглядів: 677 | Додав: fans | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]