Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Липень » 15 » Чергова жертва фитьківського Сокола – волосівська «Дружба».
13:15
Чергова жертва фитьківського Сокола – волосівська «Дружба».

Перемога над гаврилівською «Нивою» минулої неділі неабияк надихнула гравців з Фитькова, тому їдучи на гру з Волосовом у с.Тисменичани соколята налаштовувались на те, щоб набрати залікові бали. Метою виступів команди в першому колі є триматись поблизу лідерів, і таким чином якомога якісніше адаптуватися в Першій лізі.  Подібні надії (набрати залікові бали) мали і юнацький склад соколят. Відступати їм вже нікуди, потрібно виходити з нижніх місць турнірки, але для цього потрібно тільки вигравати. Склад команди гостей: Бакота Дмитро, Шуфлін Юрій, Середюк Сергій (Балабан Ярослав, 56), Дутчак Мирон, Вінтонишин Василь, Середюк Денис, Максімко Андрій (Бакота Іван, 46), Олійник Іван, Багрійчук Іван, Гавриленко Степан (Міщук Олег, 62), Кисляк Юрій. Зібрана інформація про суперника свідчила, що сильні сторони волосівських юнаків – це командна гра в aпас, однак фізичні кондиції окремих гравців залишають бажати кращого. Тому вирішено було створити пресинг в індивідуальній боротьбі і уважно зіграти в захисті. З перших хвилин номінальні господарі поля і справді захопили ініціативу, працюючи по флангам і переважно встигаючи на підбір мяча. Однак, так тривало до 15 хвилини.

                                       

Гості використали модель гри, котра допомогла в другому таймі переріслянської гри – швидкий перехід з оборони до атаки, і другу половину першого тайму вже вели гості. Тим більше, що і рахунок матчу на той час вже був на користь юних соколят. На 19 хвилині Іван Олійник пробив по воротам зі штрафного метрів з 20-ти. Воротар зіграв невпевнено, відбивши мяч перед собою, а Денис Середюк акуратно добавив у кут воріт – 0:1. В другому таймі гості відверто переграли своїх суперників завдяки високому темпу гри, що було запропоновано господарям поля. Темп запропонований з перших хвилин тайму і гол забитий на другій хвилині другого тайму. Відзначився капітан команди Іван Багрійчук. Гол був результатом швидкої атаки, котру розпочав воротар а завершував нападник Юрій Кисляк, віддавши філігранний пас вправо на набігаючого Івана Багрійчука. А вже Іван забив красивий гол з гострого кута у ближню «девятку» - 0:2. Поєдинок основних складів був насичений і надто динамічний. Склад команди гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилипюк Андрій (Середюк Володимир, 58), Балабан Юрій, Ерстенюк Андрій, Дмитрук Мирон (Балабан Ігор, 46), Попович Юрій, Янцюк Роман (Нарожняк Іван, 87), Гречанюк Андрій (Дмитрук Сергій, 46), Дмитрук Юрій, Дереш Василь.

Команда господарів поля справила надзвичайно приємне враження. Вони розпочали гру динамічно і красиво. Широка гра від бровки до бровки, високий темп гри і надійна гра в захисті Гайдара Святослава. Все це неабияк засмутила фитьківських вболівальників. Особливо відзначу Дмитра Лесюка і Романа Федюка. Саме вони і стали авторами першого гола на 6 хвилині. Дмитро подав від лівої бровки на дальню штангу, а Роман в два дотики (зупинив-пробив) забиває в ближню «девятку» - 1:0.

                                              

 Красива атака і красивий гол. Однак, в складі соколят також є свій джокер – Роман Янцюк. Принагідно зазначу, що Роман впродовж 2-3 тижнів високими темпами прибавляє у рівні гри. Пояснення цьому дуже прості. По перше, гравець демонструє велике бажання грати у футбол, по друге, проявляє лідерські якості, збираючи хлопців на вечірні тренування, по третє, на тренуваннях відпрацьовує взяття воріт і збагачує власний технічний арсенал в добавок до вже наявних високих фізичних даних (хлопець неодноразовий переможець і рекордсмен універсіад з легкої атлетики). На 8 хвилині Юрій Дмитрук переправив пас через себе на дальню штангу, де знаходився Янцюк, а Роман в один дотик оформив взяття воріт у кут воріт – 1:1. До кінця першого тайму і увесь другий на полі точилася абсолютно рівна гра (можливо нічийний результат був би логічним), хіба що під завісу матчу активізувався молодий нападник гостей Василь Дереш…але на той момент соколята вже вигравали. На 64 хвилині гості розіграли унікальну атаку в один-два дотики. Янцюк зліва на Дереша, той на Ігоря Балабана, а Ігор скинув під удар Юрію Дмитруку. Юрій Дмитрук з лінії штрафного майданчика пробив потужно і точно в дальній кут воріт – 1:2. Це була дуже важлива перемога, адже попереду нелегкий поєдинок з битківським «Нафтовиком»…

 

Переглядів: 664 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]