Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
З 12 черня 2012 року по вівторкам і пятницям буде працювати секція футболу, на місцевому стадіоні.Гравці року народження 2000-го та старші. Запрошуємо всіх бажаючих, жителів с.Фитькова та із сусідніх сіл. Початок, 17:00

Попереднiй матч

"Сокіл"Фитьків-ФК"Ланчин"-1:3

Наступний матч

"Сокіл"Фитьків-"Нафтовик"Битків

Наш банер

Офіційний сайт футбольного клубу HTML-код:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Шаблоны для Юкоз спортивной тематики

Ми вконтакті

Друзi сайту

Наше опитування

Чи потрібне підсилення дорослим Сокола, і на яких позиціях?
Всего ответов: 35

Мiнi-чат

200
 
Головна » 2012 » Травень » 31 » Фитьків не збавляє обертів…
14:40
Фитьків не збавляє обертів…

В Парище завжди була сильна і боєздатна команда, тому фитьківські любителі футболу готувались до тяжкого поєдинку…не зважаючи на турнірне становище обох команд (теперішнє перебування парищенської команди внизу турнірної таблиці можна пояснити радше незбалансованістю складу команди, ніж ігровими моментами. Однак є інформація, що невдовзі повинні повернутися із-за кордону ряд гравців основного складу). Особлива надія була покладена на юних соколят, тому що на поле господарі вимушені випускати дітей 1998 року…однак, гості-юнаки зіграли більш ніж дивно. Склад команди гостей: Бакота Дмитро, Шуфлін Юрій, Середюк Сергій, Дутчак Мирон, Луканюк Орест (Максімко Андрій, 20), Олійник Іван, Кисляк Юрій, Балабан Ярослав (Ерстенюк Ростислав, 20), Гавриленко Степан, Середюк Денис, Багрійчук Іван. З одинадцяти гравців фитьківської команди реальну гру продемонстрував лишень Олійник Іван…він вперше в поточному сезоні вийшов у футболці фитьківського «Сокола». Відразу кинулося в очі небажання гравців гостей вести боротьбу, котру їм навязували господарі поля. Зауважу, до честі перищенських юнаків, півкоманди – гравці 1998 року (в тому числі воротар і автор одного з голів) переграли суперника красиво і динамічно. 

                              

Перший гол забив досвідчений Іван Пинчук на 14 хвилині. Гол був логічним завершенням низки атак впродовж 5-6 хвилин перед тим. Подача зліва для воротаря гостей виявилась несподіваною і він випустив м’яч з рук в падінні…чим і скористався Пинчук…він підхопив шкіряного, і зробивши 2-3 кроки, спрямував його в дальній кут воріт з гострого кута – 1:0. Ігрова і територіальна перевага належала господарям і в першому, і в другому таймі. Другий гол забив Іван Андрусяк на 46 хвилині. Гол став результатом помилки усього захисту і воротаря. Простріл справа…не надто сильним вдався простріл…і мяч практично котився в напрямі дальньої штанги. На нього встигли спокійно поглянути і захисники ,і воротар, а Іван Андрусяк просто проштовхнув шкіряну кулю у свій ближній кут – 2:0. Безвольна гра гостей наводить на роздуми. І висновки будуть зроблені після домашньої гри з тисменичанським «Арсеналом». Якщо якість гри не покращиться…в команді відбудеться зміна головного тренера (адже саме так команди плавлять тренерів).

Поєдинок дорослих складів не розчарував багаточисельних вболівальників на стадіоні. Склад команди гостей: Криска Іван, Магеровський Богдан, Пилип’юк Андрій, Балабан Юрій, Ерстенюк Андрій, Попович Юрій, Янцюк Роман (Сагайда Ростислав, 77), Балабан Володимир, Дмитрук Мирон, Дереш Василь, Дмитрук Юрій.

З перших хвилин стало зрозуміло, що фитьківська команда готова до виступів у Першій лізі. Гра була динамічна і видовищна. Команди грали на зустрічних курсах і мяч не затримувався надовго в центрі поля, тому що суперники тяжіли до флангових атак. Перший гол забили гості на 24 хвилині. Плеймейкер гостей Мирон Дмитрук вирізав філігранний пас з центра поля на правий фланг атаки, де мяч підхопив Василь Дереш. Пройшовши з мячем метрів 5-6, Василь з гострого кута пробив під перекладину дуже потужно – 0:1. Це другий гол в сезоні минулорічного випускника юнацької команди «Сокола».

                           

Успіху своєї команди вболівальники господарів чекали не довго. Через пять хвилин господарі встановили паритет стараннями Маряна Онуфрака. Марян взагалі був одним з найактивніших гравців матчу, а на 29 хвилині скористався помилкою воротаря гостей. Іван Криска в боротьбі за верховий мяч не зміг зафіксувати його в руках, а Марян, опинившись в потрібному місці, головою переправив шкіряну кулю в ближню «девятку» - 1:1. В другому таймі вболівальникам також не приходилося сумувати. На 52 хвилині відзначились знову фитьківчани. Юрій Попович красиво подав штрафний удар в напрямі Юрія Дмитрука, але Юра знаходився на гострому куті і самотужки забити було непросто. Скинувши під ворота він пасом знайшов центрального захисника Андрія Ерстенюка, котрий замкнув передачу в один дотик – 1:2. Після забитого гостями гола парищенська команда явно прибавила – атаки на ворота суперника накочувались і по центру і по флангам…гол назрівав.  На 87 хвилині гол забив Ігор Гереджук.

                       

Він реалізував вихід сам на сам, забивши гол в лівий кут 2:2. В принципі, досить природній результат – результат по грі. Завершу тим, з чого і починав – в Парище завжди була сильна команда. Нічия а Парище – непоганий результат!!!

Переглядів: 757 | Додав: fans | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 wert  
0
У звітах я часто відзначаю захисників і нападників, центральну лінію...а воротар - це ж пів команди!!! Саме таким є наш воротар Іван Криска - надійний і стабільний гравець, справжній лідер на полі і за його межами. Зазначу, що одним з найкращих гравців він був не лише в Парище, а й в попередніх поєдинках!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]